Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Från skitgris till sötfis 

Fredag. Tog en promenad i vinterlandskapet (skönt att komma ut!) för att hämta ut paket.

Paketet var större än beräknat, men vi fick hem det! 🙂

Från skitgris till sötfis – kul att bada och plaska!

När jag höll på att söva Piggelinaren för eftermiddagsluren hörde jag hur granntjejerna kom och knackade på, men jag kunde ju inte gå och öppna eftersom jag var mitt i sövningen. När Piggelin hade vaknat gick vi därför över till dem i stället. Jag hoppades på att alla tjejerna skulle vara hemma och tog därför med mig prospektet. Vi berättade för föräldrarna via sms direkt när vi hade köpt, men ville ta det personligen med tjejerna. Och alla var hemma – de blev jätteglada när vi kom. Det kändes tungt att berätta för dem, men samtidigt bra. Och det kändes som att de tog det bra ändå. Det är en väldigt, väldigt mysig familj och jag skulle vilja stoppa ner dem i fickan och ta dem med i flytten. ❤️

Adde förbi en sväng, lekte med Piggelin och käkade med oss. Sedan landade vi i soffan för vad som kändes som första gången på länge. Jag somnade och Hero såg någon film. 

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1