Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Bärdon

Jag har ju glömt berätta att jag testade bärsjalen för första gången i fredags, vilket var väldigt mysigt. Piggelin har suttit i den tidigare med Hero, men efter snittet skulle jag ju undvika att bära i onödan så jag har väntat med den. Vi har även en ergobaby bärsele med spädbarnsinlägg, men den tycker jag är jätteknepig att få till så att hon sitter rätt. Då var det till min förvåning betydligt enklare med trikåsjalen – jag trodde att det skulle vara tvärtom. Jag tänkte mig att sjalen nog skulle vara skönast om jag väl fick till den, men att det skulle vara enklare och smidigare med bärselen. Jag ska testa bärselen igen när Piggelinaren är stadigare och inte behöver spädbarnsinlägget, men tills vidare kör vi med sjalen. image

Nackdelen med bärdon är att jag inte kan amningspumpa medan hon sitter i. Och att det klämmer tuttarna lite så jag blir nervös för att få stockning av den orsaken. :/ Men mysigt är det!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1