Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Blåbärstället 

Även idag har vi varit på Blåbärsstället. Trött. Fyller på text i morgon…

Idag testade jag att låta Piggelinaren sitta själv. Att sitta själv är inget vi hastar fram eller pushar på, för det är bäst att ta det i barnets takt och inte belasta ryggen innan den är redo för det, men jag var nyfiken på hur det skulle se ut. Hon är stark, men balansen får hon jobba på. 🙂

Att sitta med vid matbordet är skoj, men bara i korta stunder än så länge.

Skruttfisen i outfiten hon fått av grannarna K.

Världens goaste mage.

Idag fick Piggelinaren även testa att stå själv för första gången, mot soffan. Spännande! Piggelinaren gillar att stå. Första gångerna jag testade att låta henne göra det skrattade hon rakt ut av upphetsning. 🙂

Piggelin och jag på promenad med Bellan.

Bellsklingen tog ett halvkroppsdopp. Det är kallt i vattnet nu och det fanns ingen motivation (kast med pinne) till att bada på riktigt.

Hero stretar på med våra projekt – etapp tre av altanen.

Ännu en underbar sovstund. I princip varje sövning är en kamp på liv och död nuförtiden, så jag njuter verkligen till max de få tillfällen som hon bara myssomnar.

Laddning.

Jag försökte ta en bild på Piggelin rakt uppifrån när hon satt i mitt knä, för att föreviga vågorna som börjar formas i håret (starten på lockar, antar jag). Det gick sådär, för Piggelin är nyfiken i en strut och undrade vad jag höll på med.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1