Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

35-årsdag och bröllopshelg

Igår fyllde jag 35. Blev kungligt uppvaktad av Hero med presenter på sängen efter midnatt när vi skulle lägga oss. Jag fick ett par jättesköna byxor och en heldag på Sturebadet, inklusive en massagebehandling. Hur underbart låter inte det?!

På min 35:e födelsedag vaknade jag bredvid min lilla propellerbebis (äpplet faller inte långt från trädet) – världens finaste gåva i sig.
image

Under förmiddagen sprang jag runt som ett litet gehu och packade saker inför helgen. Med Piggelin på armen stundtals. Det där med sistaminutenpackning är något av en specialitet och jag kommer nog aldrig någonsin att bättra mig. Vissa saker bara är.

Halv tolv var det dags för BVC och rotavaccin. Piggelin väger nu 5280 gram och är 59,5 cm lång. De här kurvorna är kompenserade för att Piggelin föddes i vecka 42+0. Hon är lång och något tunn, men perfekt ändå.
image

Efter BVC lämnade vi Bellan hos Herofarmorn (Heropappan hade henne förra helgen när vi också var på bröllop) och styrde sedan kosan mot Vidbynäs slott där Jesper och Kim väntade. En lugn eftermiddag, sedan grillbuffé på kvällen. Piggelin började bröllopshelgen med spa-bad. 😉
image

Svenska flaggan för Jesper. Danska flaggan för Kim. Regnbågsflaggan för deras kärlek.
image

Det har varit många intryck för Piggelin, men det har gått fint även den här helgen. Under middagen bar det sig så att vi hamnade med “alla andra småbarnsföräldrar” (det var fri bordsplacering), vilket var väldigt trevligt. Alla har liksom förståelse för att det är lite kaos hit och dit. 😉
imageimage

Efter frukost blev vi indelade i lag. Det visade sig att vi var i samma lag som gänget vi hade satt oss med igår – barnvagnsligan! 🙂 Sedan har vi lekt lekar tävlat under förmiddagen. Det var olika stationer där man skulle lösa uppgifter på så kort tid som möjligt. Laget med lägst sammanlagda tid för alla delmoment vann. Tro det eller ej, men av tio lag kom vi på en hedrande tredjeplats. Inte illa sett till förutsättningarna!

Taktiksnack.
image

Lunch för Piggelins del. Vi andra fick en picknickpåse och satt ute i det gröna. Härligt!
image

Efter lunch var det fri lek, sedan bevittnade vi en mycket vacker och känslosam vigsel under eftermiddagen.

Vi satt med samma småbarnsgäng under kvällens bröllopsmiddag och vi hade en mycket trevlig kväll. Piggelin hade det inte alltför jobbigt, utan var mestadels nöjd. Skönt!
image

Måltidsdryck.
image

Nu har jag nattat med Piggelin. Hon kan ju ändå inte vara där det är dunkadunka, så hellre få lite sömn än att sitta och glo på en fåtölj bara för att. 🙂

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1