Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Vänner ÄR kärlek

Jag hade mina aningar om att det kunde vara världens goaste Sofy som skickade mig ett blommogram i fredags, men hennes rader i lördags tillägnade bara lilla mig var ytterligare en rörande överraskning.

Jag hade mina aningar om att den här helgen skulle innebära något extra, något utöver det vanliga. Det gjorde den. Min möhippa!!

Jag vet inte hur mycket jag får berätta eller om jag får visa bilder, så jag håller det minimalt. Förutsättningarna med mig som (tillfälligt) handikappad var inte optimala, men min allra käraste syster och min allra käraste svägerska hade tillsammans fixat en riktigt härlig dag med mycket umgänge och mys. Kidnappning när Hero och jag hämtade ut vår bröllopspresent*, tiara & paljettklänning som nog gnistrade hela vägen till Skåne, roligheter, picknick, avkoppling, bad, sol, mer roligheter, en god middag, Sverige som vann Mello och sist men inte minst utgång på gayklubb med tre tappra kämpar. Och en Hero som hämtade hem sin glada, men trötta, fästmö vid fyrasnåret.

Det tog hela gårdagen att återhämta mig. Tack alla fina ni som gjorde min dag. Vänner ÄR kärlek.

*Inte vilken bröllopspresent som helst, kan ni tro. Jag ska berätta!

  • Erika - 28 maj, 2012 - 21:07

    Galet vackra du! Grattis i förskott <3ReplyCancel

  • AC - 29 maj, 2012 - 21:26

    Åh, Pinglan! Man får baaaara det man förtjänar!!

    Så glad att jag kunde glida in på en räkmacka och träffa dig o ditt gäng en sväng!! Skulle kunna bli ett riktigt, riktigt jäkla trevligt bröllop, det där!!!

    <3ReplyCancel

  • […] mest ingenting medan Hero gjorde desto mer. Jag firade födelsedag. Köpenhamn. Göteborg. Mysigt möhippad. En otrolig bröllopsgåva. Finbesök. Däremellan hade jag som sagt full sjå med att bara ta hand […]ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1