Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

GÄSSLING – Ekologiska kalsonger för stilmedvetna män

Den där övertalningen har inte gått så bra och månaderna har tickat förbi. Plan A var att låta Hero själv visa upp de snygga kallingarna från Gässling som han fick av mig i julklapp. Men han var mer svårflirtad än vad jag trodde. Jag får till slut inse mitt nederlag och ta till plan B. Inte alls lika roligt, men jag vill gärna visa och promota de grymma kallingarna (som finns i flera färger och modeller) så det får bli genom Gässlings egna produktbilder. Hero intygar att de är sköna och jag intygar att de sitter fint! 😀

Kalsongerna från Gässling är ekologiska, snygga, fria från kliande tvättlapp baktill (stort plus – Hero sprätter alltid bort lappen från nya kallifjomper) och det bästa av allt är att de är framtagna av vänner till mig. Det vill jag givetvis stötta!

En fågel har viskat att de har blivit storsäljare i USA. De går att köpa i utvalda butiker i Sverige och även direkt via Gässlings hemsida.

  • JoHo - 3 april, 2012 - 10:01

    fniss, Hero ville inte vara kalsongmodell :p Men de ser väldigt fina och bekväma ut på de här bilderna!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1