Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Pigall ett halvår

Ett halvår gammal. Pigallen. Älskade Pigallen. Tänk, vilka barn vi har. Jag vet inte hur ofta vi säger det till varandra, jag och Hero. Flera gånger varje dag. Älskade, älskade barn.

Piggelin och Hero var och badade på förmiddagen. Pigall, Bellan och jag har hållit ställningarna här hemma. På eftermiddagen blev det månadsfoto för Pigall. Piggelin fick mutas med att titta på Daniel Tiger på plattan för att inte vara i vägen. 😉 Adde kom förbi lagom till middag.

Medan barnen sover eller inte är med av andra anledningar passar jag på att klippa klorna på Bellan. Jag vill inte att de ska “inspireras” och råka vilja “hjälpa till” i ett obevakat ögonblick. Bellan är inte superförtjust i kloklippning, men hon är fantastiskt duktig.

En nyvaken Pigall.

Vi tror att Pigall reagerar på något mer än mjölkprotein, men vet inte exakt vad än. Ägg har funnits med bland potentiella bovar och nu testar vi därför det med plättar (som är väldigt uppskattade). Vi tror och hoppas att det funkar med ägg!

Gofis nummer två.

Gofis nummer ett hemma från badhuset och med nystekta plättar i magen – som bäddat för en skön vilostund.

På väg att väcka henne.

Pigalls fotografering fick rivas av i all hast medan det fortfarande var tillräckligt ljust.

Här har Piggelin packat ner alla babblarna i sin lilla väska. De ligger där och sover, så vi måste vara tysta.

Lister och socklar sätts på kontoret. Hur de har tänkt när de dragit elen i vårt hus kan man fundera länge på.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1