Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Golden hits!

I torsdags hade Hero och jag en riktig helkväll. På Golden Hits! Deras övre plan är alldeles nyrenoverat i härlig 80-talsstil och vi blev inbjudna till invigningen. Vi snackar CD- respektive blandbands-vägg, härliga drinkar i alla dess färger och en riktigt, riktigt bra show. Efter showen i baren högst upp, bjöds vi ner en våning där det vankades trerätters middag och fortsatt show, i Wallmans koncept.

Jag visste faktiskt inte att Golden Hits har show också (jag trodde bara att det var ett uteställe), så det var verkligen en positiv överraskning i sig när vi kom dit. Och tjejerna och killarna höll riktigt, riktigt hög kvalitet på framträdandena. Jag kan varmt rekommendera att gå dit!!

image

image

image

image

image

Showen vi såg var en hyllning till 80- och 90-talet. Blandbandens era. Vi hade dessutom riktigt, riktigt trevligt vid vårt bord under middagen (som smakade finfint!). Vi hamnade med en resejournalist, en jurist, en programledare & TV-producent (Robin Olsson, som syns i TV3 med “69 saker du vill veta om sex“) och en museikonsult. Det var med andra ord en salig och spännande blandning!
image

image
Kort och gott hade vi en helkväll på Golden Hits. Det var första men inte sista gången!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1