Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Wow

Plats: Bilen.
Väder: 28 grader och strålande solsken tidigare idag och nu 25 och en fantastisk kväll.
Humör: Finfint.
Tankar: Wow.
Gjort: Tagit båten till fastlandet. Köpt hundsaker. Hämtat Bella. Spontanfikat hos vänner. Kajstudsat hemma. Varit på middag hos vänner.
Gör: På väg hem i bilen.
Planerar att göra: Hem och sova.
Outfit: Röd klänning med blommor.
Bra: Belle!

Wow. Wow för vår fantastiska bröllopsdag. Wow för den lilla tjejen som nu ligger i Xenas bilbur och sover. Wow.

Gårdagen var fantastisk. Vi tog båten till Utö. Slog upp tältet på campingen. Strosade in till byn. Käkade bautastor glass. Spelade minigolf och jag gjorde mitt livs bästa runda, med fyra spikar på tolv hål. (I vanliga fall är jag världens sämsta på minigolf och det är typ tio år sedan jag spelade sist, men jag antar att jag har vilat mig i form.) Käkade god middag på Utö Värdshus. En tur i de vackra omgivningarna i solnedgången. Natt i tält.
image

image

image

image

image

Jag brukar sova sådär halvbra den första natten i tält och det här var inget undantag. Jag hade dessutom gjort dundertabben att glömma min sovmask hemma, så jag vaknade och var klarvaken klockan tre på morgonen (eftersom det blev ljust då). Efter att ha varit uppe och kissat fick jag dock en snilleblixt. Kände mig som farbror Frej med denna kreativitet.
image

Vi packade ihop tältet och käkade fin frukost på bageriet, innan båten tog oss över till Årsta halv elva. Därifrån körde vi direkt till Biltema, Jula och Arken Zoo för att köpa grejer till Bella. Vi har ju såklart en del av Xenas grejer sparade (som tex bilburen), men vi behöver köpa lite nytt också. Nu har vi ju dubbla ställen dessutom.

Kittade och klara körde vi ut mot Saltsjöbaden, där vi skulle hämta Bella. Väl där träffade vi David & Anette (David är kompis med Heropappan och kollega till Hero), som visst bodde på samma gård som Bellas jourhusse och som precis hade gått ut för att hälsa på honom och Bella när vi kom. Vi blev lika förvånade över att se varandra allihop. Vi blev inbjudna på spontanfika som vi tackade ja till. Trevligt!

Den här lilla skruttan följde med hem.
image

Väl hemma gjorde vi inte mycket mer än en kajstuds på någon timme. Hero monterade hundburen i bilen, så att Bella ska sitta bra och säkert. Bella gick husesyn och verkade tycka att det var helt okej. Vi packade upp grejerna vi köpt. Hann med lite mys på hallgolvet. image

Vid halv fem satt vi åter i bilen, på väg mot Ogge & Jessica utanför Uppsala. De bjöd på labbevalpsröj åt Bella och en kanonkväll i solen åt oss tvåbenta. Najsigt.
image

Nu är vi snart hemma efter en härlig kväll. Bellas första natt med oss och jag hoppas att det ska gå bra.

  • JoHo - 22 juli, 2014 - 22:49

    Grattis! Till både ljuvligt bröllopsdagsfirande och Bella!!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1