Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Vänner på besök och bortahemmamiddag

Dagen började med frukost ute på altanen, efter lite bus med Bellan. Jag skulle inte påstå att Piggelin ålar än, men på någon vänster tar hon sig fram/bak ändå. Och Bellan är en tålmodig lekkamrat som gärna går/lägger/sätter sig nära, men fryser till is när Piggelinaren får tag i ett öra eller så. 

Högt uppe på berget, finns ingen polis. Där kan man stå naken och släppa en fis.

Mamma har stickat den fina pippikoftan och mössan åt Piggelin.

Toby, Alice, Charlotte och hennes två kids, Bianca och Alexander, kom ut till oss vid 11-tiden. Vi hade en väldigt härlig dag i trevligt sällskap! 

Piggelinaren somnade i Alice’s famn med Sophie tätt intill och höll fortfarande i henne när hon vaknade en timme senare. Gulleplutt.

Sen eftermiddag lämnade vi Blåbärsstället, kompletteringshandlade och körde till Heropappan och Ami. Vi (mest Hero) tog över deras kök och bjöd på bortahemmamiddag så att de kunde umgås med Piggelin en stund. Vi stannade inte så länge, för kvällarna är som sagt ganska struliga, men det var trevligt! 

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1