Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

V36+0 och det första gråa håret

Jag har hittat ett första grått/vitt hårstrå. Med det inte sagt att de inte har funnits tidigare eller att det inte finns fler, men det känns som en ganska symbolisk upptäckt såhär när vecka 37 (36+0) startar – de lär inte bli färre med tiden. 😉

Nu är det en vecka kvar tills Piggelin räknas som helt färdigbakad – det är min sista milstolpe innan målgång. I appen jag har dök en ny ruta upp idag. “Nu börjar det närma sig! 95% av alla födslar sker mellan vecka 37 – 42.” Ja, tänk alltså.
image

Idag är det alla hjärtans dag. Hero jobbar hela dygnet och kommer hem i morgon. Just nu vilar vi i soffan, sedan ska Bellan och jag gå på promenad innan det är dags för ytterligare fotojobb för min del. Snart klar – det ska bli skönt.

Igår bakade Hero semlor/fastlagsbullar att ta med till jobbet. Jag hjälpte till på ett litet, litet hörn, men tillräckligt mycket för att få smaka. 😉
image

  • Ulrika - 14 februari, 2016 - 22:26

    Åh vad spännande det är att följa dig och magen! Ska bli så spännande att se vad det är för en liten pys där inne. Jag gick över två hela veckor med Ebba så nu med Beata var jag glad över att bli igångsatt fyra dagar före BF pga graviditetsdiabetes. Hoppas att du slipper gå över för det är seeeeeeeegt.
    KramReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1