Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

V34+0 och ännu en milstolpe

Idag gick vi in i vecka 35 (34+0). Det är en milstolpe på så sätt att från och med nu försöker man inte ens att stoppa en förlossning som sätter igång spontant (åtminstone inte i Stockholms län), utan då anses barnet vara så pass utvecklat att det är okej att förlösas (givetvis är det i normala fall bäst att barnet stannar i magen tills graviditeten räknas som fullgången i vecka 37+0, men ändå). Overkligt. Om tre ynka veckor räknas graviditeten som fullgången. Tre veckor! Efter det får Piggelin gärna komma när som helst. Ju förr, desto bättre! säger jag (jag vet att det är mer sannolikt att det snarare blir efter vecka 40+0, men ändå)!

Idag har vi kört iväg med ett fullt släp till återvinningscentralen och hela bilen full med grejer som skulle ut till Blåbärsstället (sådant vi fått i julklapp etc). Skönt att få iväg det hemifrån! Vi har också handlat en del saker som är bra att ha hemma tills när Piggelin väl behagar göra entré till världen utanför magen – blöjor och lite annat smått. Jag har även fotojobbat och försökt bli klar med bokföringen som måste skickas pronto till revisorn.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1