Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

V33+5 och två veckor kvar på jobbet

Officiellt sett har jag två veckor kvar på jobbet. Det känns både bra och stressande. Stressande för att jag har mycket att avsluta innan jag känner att jag kan gå hem med gott samvete. Men som jag sade idag på morgonmötet med mina kollegor (där jag stod “bekvämt” klädd och med gympaskor på fötterna – dvs kanske inte helt i linje med vår dresscode): nu börjar funktion gå allt mer före form, så det är dags att gå hem ett tag. 😉

I morgon jobbar Hero dygn. Jag har blivit rekommenderad att unna mig lyx såhär mot slutet när det börjar bli lite tyngre, så jag har bokat in mig på 1,5 timmes medicinsk fotvård med fot- och underbensmassage. Det ser jag fram emot!!

Snart vecka 35. Det börjar bli dags att packa BB-väskan och göra i ordning ordentligt. Overkligt. Tidigare har det känts som att det är en evighet kvar till BF, men helt plötsligt har det börjat kännas som att tiden springer iväg och att vi har hur mycket som helst kvar att fixa och ordna. Jag ska ju sy babynest till exempel – bara en sån sak. 😉 Men det löser sig, det brukar det göra.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1