Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Tuppen hälsar

Plats: Sthlm central.
Väder: Milt och inte så mycket höstrusk.
Humör: Bra.
Tankar: Det blir en lång dag.
Gjort: Pussat hejdå på mina stjärnor.
Gör: Väntar på tåget.
Planerar att göra: Åka tåg till Borås, kundbesök, tåg hem.
Outfit: Svarta byxor, vitt linne, grå topp.
Bra: Det känns bra att ta tåget i stället för bilen! Lite mindre frihet på ett sätt, men betydligt mer på ett annat sätt.

Idag klev jag upp med tuppen, för att ta taxi+tåg+tåg till Borås. Det är bra att kunna jobba på tåget – kommer att få massor gjort. Det blir dock en lång dag (vilket det hade blivit även om jag tagit bilen).
image
Igår var sista gången på Bellas grundkurs med Emma. Vi är redan anmälda på fortsättningskurs för henne och på en specialkurs i sök (den kommer att passa Bella, tror vi, vår lilla spårare!). Nu flyttar vi dock inomhus och det blir även lite senare på kvällen. Det passar oss ypperligt, så blir det inte så himla stressigt. Vi hinner till och med få i oss lite mat!

Inget ont om brukshundklubben, men det var verkligen skillnad mot Emmas kurs. På bruks har vi fått kvantitet för pengarna, men med Emma har vi fått mycket mer kvalitet. Och värdefull feedback. Så vi fortsätter för Emma – hon är grym.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1