Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Tråkigaste helgen på 8 veckor

I helgen var det den där trista helgen, som återkommer var åttonde vecka. När Hero jobbar fredag natt och söndag dygn. Inte mycket tid tillsammans då, utan vi tjejer har myst själva. Vi är förvisso ganska bra på det också, men det är ju betydligt mysigare när Hero är hemma.

Long time no selfie, så varsågoda – såhär ser jag ut nuförtiden (eller i alla fall i fredags).
image

I fredags hade Bellan och jag fredagsmys. Vi såg på Twilight och jag riktigt njöt av gamla minnen. Pratade högt de fraser jag kunde. Lovely Twilight!image

Lördag och sovmorgon. Fast den blev inte så lång, eftersom vi lade oss tidigt och därmed vaknade tidigt. På morgonen blir jag ägd, skulle en kunna säga.
image

I lördags åkte vi ute till Blåbärsstället efter att Hero hade kommit hem från nattpasset. Hero ville börja med stommen till skärmtaket, så att jag ska kunna sätta upp mina hängmattor, så det fick bli så. Heropappan, Ammie och deras portugisiska vattenhund, Agge, tittade förbi. Vi fikade, de fick hjälp med en spishäll de ska installera och vi gick ner till klipporna. Bella visade Agge var skåpet ska stå när det gäller att kasta sig i vattnet. Vi kom hem till Borgen ganska sent, lagade mat och landade i TV-soffan. Nu var det New Moon – yay! Twilight-serien är ju inte direkt Heros favoritfilmer, men jag sällskapar honom till ganska mycket skitfilmer, så den här gången fick han offra sig. 🙂

Söndag och Hero lämnade tidigttidigt för att jobba. Bellan och jag sov vidare och gick sedan på långpromenad.
image

På dagen var det redigering och ivägskick av ett bröllop. Det är alltid blandade känslor att skicka iväg bilder. Jag lägger ju ner så mycket själ i dem och hoppas att kunderna ska bli nöjda, men en vet ju aldrig. På kvällen blev det ytterligare en runda med Bellan, sedan landade vi i TV-soffan och jag jobbade lite på halvfart med nästa bröllop på tur.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1