Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Tjejmys, födelsedagsfirande, århundradets diarré, mellomys och världens största skaldjursmacka i en härlig mix

I fredags var jag hos en kund hela dagen. Bellan gick på dagis och hon satt och gnydde hela vägen dit i bilen – hon längtade. Det blev dock inte så roligt som hon hade hoppats, för hon ska ju ta det lugnt än så länge, utan hon fick mest sitta still och inte busa. Skruttfis. Jag längtar tills hon får röja för fullt igen. Hero jobbade natt, så Bellan och jag var ensamma hemma. Vi såg på Let’s dance i soffan och tog ett glas vin (eller två).
image

Igår fyllde min äldsta vän, Magiska Malin, år. Hero var vid Blåbärsstället och röjde, medan jag VAH:ade Bellsan. Jag var med andra ord lite låst hemma, för Bellan hade som lök på laxen fått världens diarré och hade det jättejobbigt (det gör ont i hjärtat att se henne så). Men. Om inte berget kan ta sig till Muhammed, så får Muhammed ta sig till berget. Malin (och lite senare även hennes vän, Jörgen) tog sig till Borgen och fick bli firad!
image

Sen eftermiddag fick Malin och Jörgen skjuts in till centralen och på kvällen körde vi en lugn mellomys i soffan. Hero hade gjort varsin gigantisk lax- och skaldjursmacka åt oss, som jag inte orkade äta upp hela. Den var lika god som den var stor och mättande.
image

Idag mår Bella lite, lite bättre, men det säger tyvärr inte så mycket. Hon är helt utslagen och har inte ätit sedan i fredags. Jag ringde veterinären igår och hon sade att det är mycket “skit” som går nu, så vi skulle inte oroa oss alltför mycket. Jag får tvångsmata henne med tabletterna hon ska ha i sig för att hjälpa magen. I eftermiddag ska Bellan få sitt första mål mat sedan i fredags och jag hoppas att hon ska vilja äta lite. Hero åkte iväg tidigt i morse för att jobba dygn, så vi tjejer får hålla ställningarna här hemma igen.
image

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1