Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Sveriges mäktigaste träningsbloggar

Tänk alltså, det som började som något så litet kring 2005-2007 någon gång. Ett tag hade jag själv dels den här personliga alltiallobloggen, dels en träningsblogg, dels en husbyggarblogg, dels en fotoblogg. Pust! Det känns jobbigt att bara rada upp dem såhär i efterhand! Inför att vi skulle gifta oss, funderade jag i ungefär en halv sekund på att starta en bröllopsblogg, men lade snabbt ner den tanken.

Det finns för- och nackdelar med att ha specificerade bloggar. Fördelen är (bland annat) att man kan “samlas” kring ett intresse och att läsarna kan slippa “lullull” som de inte är intresserad av. Nackdelen är att det kan bli enformigt efter ett tag med allt för snäva inriktningar och det var också anledningen till att jag själv lade ner min träningsblogg. Det ångrar jag inte idag, eftersom jag personligen trivs bättre med variationen, det lite mer personliga. Dessutom hinner jag inte driva flera bloggar samtidigt. Jag är snarare en såndär liteavallt-människa och vill inte behöva begränsa mig till ett visst ämne, för då blir jag låst och det blir pannkaka av allting (ja, ungefär som det har känts det senaste året tills jag beslöt mig för att skita i alla åsikter). Men jag kan likväl undra vad det hade blivit av det om jag hade fortsatt i samma spår?

Grymt kul är det hur som helst att se att flera av mina bloggvänner sedan gamla tider, varav några genom åren har blivit riktigt nära vänner, numera är topprankade som Sveriges mäktigaste träningsbloggar! Det gör mig stolt och glad! Stor eloge också för att de orkar driva sina specificerade bloggar med sådan energi och glöd, jag vet att det inte är det lättaste över tiden!!

Här kommer topp tio – kanske ska du kila in och skaffa dig lite inspiration? Grattis till hela bunten!!
1. Spark i baken – Tessan!
2. Olgas blogg
3. Träningsglädje – då kände jag henne som Puma!
4. Fia Fit
5. Lofsan blogg
6. Upp och hoppa – Sofy!
7. Orka mera
8. PT-Fia
9. Jessica Clarén
10. Träningslära

De som fnös åt bloggosfären kan ställa sig i samma hörn som de som sade att Internet bara är en fluga.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1