Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Spår i snön, spår i mitt hjärta

Det har fallit snö över natten. Blöt, tung snö. Jag möts av fotspår och önskar så innerligt att de inte bara kom från en hund i kvarteret.

Idag skulle Xena ha fyllt åtta år. Hon borde ha fyllt åtta år. Jag borde ha tagit henne till dagis på morgonen och givit henne något extra gott till kvällen. Jag borde ha köpt en latexleksak och slagit in i ett paket som hon kunde riva upp med samma entusiasm som alltid.

Det är drygt två år sedan hon rycktes från mig och jag saknar henne så himla, himla mycket. Jag kommer aldrig att glömma henne, eller sluta sakna henne.

Spår i snön, påminner om spåren i mitt hjärta.image

  • fröken K | vill bli amatörfotograf - 7 februari, 2013 - 12:18

    Jag visste inte att hon skulle fyllt åtta år idag, men jag drömde om henne i natt. Jag har aldrig träffat Xena, och inte dig heller, men inatt träffade jag henne ute i snön. Hon var så busig och hoppade i snövallarna.ReplyCancel

  • Felicitas - 7 februari, 2013 - 12:24

    Fröken K: Åååååh.. Tårar.. <3ReplyCancel

  • Annika - 7 februari, 2013 - 14:29

    Älskade gosiga Xena!

    Har så många i närheten som varnar för hur kattorna ska börja bete sig när Liten kommer. Nä det måste bara fungera. Så mycket ovillkorlig kärlek de ger!

    (Liten kommer ju komma först det förstår jag också men tanken på att det inte skulle fungera får mig att rysa och blir lite tårögd :()ReplyCancel

  • Cicci - 7 februari, 2013 - 19:23

    Fina Xena! <3ReplyCancel

  • Petra L - 8 februari, 2013 - 08:04

    Jobbigt. Jag kan tänka mig hur det känns men jag vet att jag inte är i närheten av vad du känner. Jag är så tacksam att jag fick träffa henne. Så fin och ödmjuk tjeja. Fina Xena. Ta hand om dig. KramReplyCancel

  • Sofie - 8 februari, 2013 - 10:18

    Kramar……ReplyCancel

  • Terese Alvén, sparkibaken.se - 8 februari, 2013 - 11:16

    Stor kram på dig vännen min.ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1