Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Söndag

Trötta fötter efter en lång dag igår. Förmiddagen framför datorn, sedan packade vi ihop en massa grejer (parasoll*2 och matta vi fått av Herofarmorn, korgstolen efter Heromamman och lite grejer vi inhandlat) som skulle ut till Blåbärsstället och åkte dit.

Bellan har fått två små plaskepooler att ha hemma respektive på Blåbärsstället. Hon var väldigt skeptisk till en början, men tyckte nog att de var ganska bra ändå till slut.
image

Det har varit en superhärlig eftermiddag. Jag älskar att vara ute på Blåbärsstället, det är verkligen balsam för själen. Jag ser SÅ mycket fram emot att trädäcket blir klart, att vi får upp räcke, trappa och skärmtak. Att kunna sätta upp min hängmatta och hängstolen. Åh!
image

Här demonstrerar Hero hur skärmtaket blir, på ett ungefär. Det blir kanoners!
image

Frågan är bara om vi borde/måste byta ut (en del av?) panelen och måla om fasaden innan vi gör skärmtaket? Det är nog det klokaste. Men att börja lappa gammal panel känns sådär – då borde vi kanske byta allt? Och plötsligt känns det som ett ganska stort projekt. :/
image

Såhär ser det ut i köket för tillfället. Den murade ramen runt den vedeldade spisen och väggen ovanför ska målas vit. Sedan ska spisen monteras klart. Och vi ska gjuta en betongskiva som bänkskiva. Blir finfint!
image

Vi vill göra om hela köket med nya ytskikt och så att det blir lite mer funktionellt, men det får vänta något år till. Egentligen tycker jag att den här gamla typen av kök är jättecharmigt, men det är så lappat och lagat och hopplockat med nyare lite överallt, att det inte går att göra något vettigt av det. Så vi har bestämt oss för att riva ut det och börja om från början. Jag tror att det blir både billigare, snabbare och bättre så. Men det känns lite tråkigt, såklart.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1