Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Som en påse skit, ungefär

Igår var vi trötta, men nöjda med helgen. Det gick bra med Piggelin även i lördags, men det har jag för mig att jag skrev.
imageimage

Just nu mår jag som en påse skit, på ett ungefär. Jag har fått mjölkstockning igen och med det migrän som inte paracetamol biter på (brukar kombinera två paracetamol med en ibumetin, men ibumetinet hade visst tagit slut), 39 graders feber, frossa och ont i kroppen. Så jag ligger nerbäddad och har världens finaste (sovande) bebis bredvid mig. Tur i oturen är att Hero råkar vara ledig just idag och kan underhålla en pigg Piggelin när vi inte ammar eller sover. Sover gör dock inte jag, tyvärr, men jag har försökt sedan sex timmar tillbaka. image

Det är åtminstone skönt att veta vad som orsakat stockningen den här gången. Inatt sov Piggelin 9 timmar i sträck utan att vakna för mat (vilket hon har gjort en handfull gånger tidigare, men det var ett tag sedan sist så då hade jag väl inte riktigt samma produktion), så när vi vaknade var brösten som två ömma och stenhårda vattenmeloner. Jag lät Piggelin amma ordentligt och pumpade även ur båda brösten ordentligt, men det var ändå ordentligt ömt i ytterkanten av det högra bröstet. Jag anade oråd. Och sedan gick det som det gick. Dock som sagt väldigt skönt att det blev såhär en av de få dagar som Hero är ledig. Och tack och lov inte inför lördagens bröllop!

Innan jag började må riktigt dåligt under tidig eftermiddag, hann vi vara ute på en två timmar lång promenad i det underbara vädret under förmiddagen. Bellan är hemma från doggis och fick bada i tre omgångar utan att behöva trugas.

Första badstället. Dykande knashund.imageimageimage

Tredje badstället.image

Nöjd med dagen. image

Idag var första gången som Piggelin på riktigt sträckte sig efter en leksak, greppade den och höll fast. Hon har okoordinerat sträckt ut händerna efter saker sedan några dagar tillbaka, men inte greppat. Det går framåt!
image

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1