Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Skandal

Skandal. Det är JUNI, sommar enligt scoutkalendern, och jag har eldat sedan lunch. Svinkallt, för att tala klarspråk. Och skandal.

image

I övrigt är jag sjuk. Febrig, hostig, halsont, halvtappad röst och brännande ögon. Sovit riktigt dåligt. 😛 Men det var väldigt kul att lura Hero i morse. Och han gick på det!!

“Vi skulle provfotografera ett blivande brudpar, eftersom de inte kunde på eftermiddagen och ljuset ju är bäst tidig morgon och sen kväll.” Vi var till och med iväg och “rekade” fotoplatsen (dvs där polisen skulle stanna honom och där kompisarna sedan skulle hoppa fram) igår kväll när han kom hem från jobbet. 🙂

För att vara riktigt verklighetstrogen drog jag gummistövlar på innan vi åkte, eftersom det skulle vara blött i gräset, och uppmanade honom att ta med sina. Jag hade dock inte räknat med att han skulle dra på dem på en gång, så jag fick lite panik över att få med hans vanliga skor utan att han skulle märka det.. I sista stund “behövde jag därför kissa” och fick ner en sko i kameraväskan och den andra innanför jackan. 🙂

Kidnappningen gick alltså som smort – det blev väldigt bra allting. Jag har hört ryktas att han verkar ha väldigt kul och att han är en athlet (som om jag inte visste det sista!). Hjärtat är varmt!

Postat med WordPress för Android

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1