Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Se det positiva

Plats: Kollektivtrafiken.
Väder: Grått, men milt.
Humör: Bra – ny vecka, nya möjligheter… 😉
Tankar: Idag ska jag vara effektiv!
Gjort: Hero och jag har lämnat Bellan på doggis.
Gör: Åker till jobbet.
Planerar att göra: Jobba, hämta Bellsan, fotojobba.
Outfit: Svarta byxor, grå trekvartströja.
Bra: Tidigt på jobbet, men det är ändå ljust (egentligen skulle jag vilja avskaffa vintertiden, men en får försöka hitta det positiva i allt!).

Jag vet inte vad det är för spatt som min wordpress-app på mobilen har – ibland blir bilderna jättestora och ibland jättesmå, trots att jag ställer in uppladdningen på samma storlek (600×450 px). Får väl börja resiza dem innan jag laddar upp, kanske.

Vi har haft en bra helg. Det har både varit jobb, men också härligt umgänge. Det har dock inte varit någon jätterolig helg för Bella och jag har lite dåligt samvete över att hon inte har fått så mycket uppmärksamhet i helgen. Jag har fotojobbat och Hero har bakat bröd (som tog lite längre tid än beräknat, men blev fantastiskt gott).
image
I lördags kväll var vi på middag hos våra fantastiska Trosingar. Vi konstaterade att det var fyra månader sedan sist (midsommar) och att det är helt fel. Tokigt. Vi måste ses oftare! Bella var lite skeptisk till Tuva till en början, men det gick bättre och bättre när hon insåg att hon fick lov att vara ifred och Tuva inte sprang efter henne (utan tvärt om, tyckte att det var roligt när Bella “jagade” henne runt köket).

Vi blev bjudna på en rad läckerheter. Den som inte blev bjuden (Bella), såg till att få sig en smakbit av korven ändå, när vi hade lämnat soffbordet obevakat. Men jag får nästan säga att det var en lite väl taskig frestelse – i perfekt noshöjd.
imageEfter tilltugg bjöds det på mumsig hummer(!)soppa och därefter en god, vegetarisk pasta. Som pricken över i bjöds det på hemmalagad glass med sockerkaka, crunch och hallonsås (allt hemmagjort). Yum!!!
image
Sofie har ju “förbjudet” mig att komma hem till dem sminkad (för det vill hon göra), så den här gången gjorde hon perfekt sotade ögon. Synd att det kommer fram så dåligt på bild – det blev verkligen grymt läckert.
image
image
Efter middagen landade vi i soffan och då slog den stora tröttheten till. Matkåma tror jag.
image
Igår var det redigering på schemat. Bella har hittat till kökssoffan och trivs riktigt bra på fårskinnsfällen.
image
Även igår bakade Hero. Den där dyra 30-årspresenten han fick (bakningskurs med Jan Hedh) var verkligen väl värd investeringen. På eftermiddagen firade vi Empan och blev bjudna på läckerheter. Även hon gillar att baka, så presenten i form av en av Jan Hedhs böcker, jäskorg och nybakat bröd blev uppskattad.
image
Väl hemma var det avslappning i soffan för Bellas del. För min del var det fotojobb.
image
Nu är det ny vecka, nya tag.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1