Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Röda faran

Igår var första gången Piggelin rullade runt från mage till rygg. Det var nog inte avsiktligt, för hon var mest väldigt förbannad och viftade åt alla håll. Bättre att ligga på rygg och kolla på kul figurer, som dessutom helst ska röra på sig för att vara kul.
image

Hero kom hem med helt fantastiska presenter från kollegorna. En brandbil, skickad hela vägen från Nederländerna och monterad med kärlek. Hur fin?!! Bellan är väldigt, väldigt skeptisk (läs: rädd) för sånahär tingestar så det är bra att hon får vänja sig successivt!
image

Piggelin fick även en fin filt i ekologisk bomull och en Dinglis att fästa på nappen. Fint!!
image

Piggelin käkar vanligtvis förfrukost någon gång mellan 5 och 7, sedan somnar hon vanligtvis om. Om jag har tänkt gå upp efter att vi ammat klart, låter jag henne ligga kvar i mitten av sängen, i stället för att lyfta över henne till nestet och riskera att väcka henne. Hon ser så himla liten och go ut där hon ligger i sängen. Jag älskar den synen!
image

Det har varit en ganska bra dag idag. Jag klev upp vid sju och hann både få i mig frukost, pumpa ur och duscha innan Piggelinaren vaknade. Sedan var hon på gott humör och nöjd i princip hela dagen (förutom när det går för långsamt att servera mat eller byta blöja). Vi kom ut på promenad under eftermiddagen.

Min lilla skrutta, full i fan efter frukost nummer två.
image

Nackträning med faceplant.
image

Efter att ha legat på mage och stretat en stund var Piggelin en liten Rudolf med röd mule. En glad Rudolf.
imageimage

Sovstund i vagnen när vi skulle gå ut efter lunch. Den röda filten från Heros kollegor skymtar under filten från Märta.
image

Vagnen har fått lite roliga figurer som Piggelin tycker om att titta på.
image

När Piggelinaren är såhär nöjd och gosig är det riktigt härligt att sitta och mysa med henne.
image

Det blev även lite Bellamys.
image

Hero har haft ett tufft jobb att söva Piggelin ikväll. Hon ville INTE sova och blev tvärarg när hon inte fick sitta på axeln och kika. Men det gick till slut, peppar peppar. Och nu är det nattning även för oss. Äntligen. Vi började vid tio och nu är klockan halv tolv.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1