Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Rekord

Plats: Bussen mot stan.
Väder: Mulet och ca 12-13 grader.
Humör: Trött och stressad. Och huvudvärk.
Tankar: Det straffar sig att inte ta hand om sig, men nu är det bara att bita ihop.
Gjort: Full rulle hela helgen. Idag har jag gått till doggis med Bellan och satt mig på bussen mot stan.
Gör: Tar mig till jobbet.
Planerar att göra: Äta, jobba, sova, dö (citat Per Gessle)…. 😛
Outfit: Svart kjol, grå topp, svart tröja.
Bra: Bellan är hemma!

Ojojoj, vilken helg. Nitton timmars bröllopsfotografering i lördags, plus två timmars restid. Bellan var hos Heropappan och Ami från fredag till söndag och det är vi såklart tacksamma för, men det är så himla tomt utan henne.

Ja, lördagen gick i ett och det var en ganska stressig dag över lag. Om än väldigt trevlig. Vi jobbade i nitton timmar, från klockan 8 på morgonen. Det var rekord. Vi var hemma och i säng kvart över fyra.

Igår, efter knappt fyra timmars sömn, slog jag upp mina blå och tyckte att det var ett väldigt dåligt beslut att anmäla mig till en workshop dagen efter en heldagsfotografering. Men nu var jag ju anmäld och avgiften var betald, så det var bara att bita ihop.

Förutom att jag såklart var väldigt trött och fick en tilltagande huvudvärk, så var det en bra dag. Vi var elva fotografer som workshoppade i en juniorsvit i sju timmar, med en av Sveriges bästa boudoir-fotografer. Mycket givande och roligt. Men. Jag var helt färdig.
image

Heromormorn fyllde 78 igår och firade lite på kvällen, men jag fick kasta in handduken och inse mina begränsningar. Med huvudvärken från helvetet åkte jag hem och inte direkt dit från workshopen som planerat. Laddade in bilderna från bröllopet i datorn och körde igång backupen, så att jag skulle kunna slappna av för den saken.

Bellsan och Hero kom hem och hon blev utom sig av glädje när hon såg mig. Lillskrutt! Hon är verkligen en av oss nu, en i familjen.

I morse gav sig Hero av tidigt, medan jag hoppade in i duschen. Bella fick följa med in i badrummet på badrumsterapi (det går ganska bra numera och hon kommer frivilligt in dit). När vi kom ut hade Hero redan gått och Bella sprang runt i hela huset och letade efter honom. Jobbigt både för mig och Bella att han ska vara bortrest till på torsdag, men det är iaf skönt att ha varandras sällskap.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1