Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Piggelin med röda mulen

Hero blev inringd för blåljusarbete klockan fyra i morse. Det var en storbrand norr om Stockholm. Annars skulle han inte gått på sitt pass förrän 07.30. Bellan stannade i och med detta hemma från doggis.

Förutom sova, äta, leka och sitta på pottan har vi haft tre trädgårdsmästare här under några timmar, för vi inser att vi inte hinner allt själva och måste koncentrera oss på att få klart inomhus. De har tagit ner en stubbe, klippt häckarna och ska fixa ytterligare finlir om några dagar när det ska bli lite varmare ute (marken är för hård nu).

Heropappan kom förbi en sväng under sen eftermiddag för att gå igenom flyttkartongerna han har haft på vår vind sedan han flyttade från radhuset (de skulle bara stå där tillfälligt…). Han passade även på att busa en stund med Piggelin.

Fem grader kallt och en röd, liten mule.

Bellan på bushumör.

Piggelin har förresten börjat “låtsasgråta” när hon inte får som hon vill. Buhu-buhu. Och så skrynklar hon ihop hela pannan och rynkar på näsan. Jätteroligt.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1