Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Och hur var det här då?

Jag känner mig som en läkare som ska sätta diagnos på mig själv – Och hur var det här då? Jovars, tackar som frågar, det är helt okej.

Det är ju dock lite mycket. Och jag har farit runt så mycket att jag inte riktigt vet var jag har varit när – veckorna flyter ihop.
image
Jag hittade en klocka på Kastrup som jag blev sugen på att köpa, men det känns ju lite onödigt eftersom jag precis har köpt en. Så det fick vara för den här gången. 😛
image
Till Blåbärsstället har vi beställt ut en container på 30 kbm. Den ska vi fylla med s.k.i.t. för vi har insett det orimliga i att köra en miljard vändor till miljöstationen. Nu ska vi äntligen rensa upp ordentligt! Det firas med att beställa en kassett till den öppna spisen, vilken finansieras med skatteåterbäringen. Hurra!!

I lördags kväll gav vi oss även på den skrikgula hallen. Nu skulle där bli vitt, minsann! Det visade sig dock vara envist och jag tappade tålamodet när det kändes som ett evighetsgöra. Tur att Hero har så himla mycket bättre tålamod än jag – det imponerar mig alltid lika mycket. Efter tre strykningar (varav jag höll ut i två) verkar det äntligen vara täckt. Nu återstår foder och socklar. Dörrarna tar vi i sommar.
image
image
Bella var kvalitetskontrollant och synade allt i sömmarna.
image
Hon hjälpte även till lite här och där.
image
Bästaste Bellan. Som tack för hjälpen har vi fixat semester åt henne i Borrby Loppelåda under tre veckor i vinter, när vi en tur till Kambodja och avslutar med dykning i Thailand!
image

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1