Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Ny frippa

​Till att börja med måste jag tacka för era kommentarer till mitt inlägg om Piggelins rutiner! ??? Skönt att hon inte är den enda som inte följer skolboken…

Natten till idag sov vi hemma. Jag skulle till frissan och vi hade en installatör som skulle fixa med inbrottslarmet. Jag föreslog för Hero att testa bärselen nu när Piggelinaren har blivit lite större och nyföddinlägget inte längre behövs (vi gillade den inte alls med det där inlägget), eftersom han tycker att det är meckigt och svårt att få till knyten med vävd sjal. Han diggade dock selen bättre nu! Piggelin tyckte inte heller att det var så tokigt.

Idag har jag cyklat för första gången på evigheters evigheter. Till frissan! Dags att få ordning på barret.

Väl hos frissan. SÅ skönt att hon har massagestol vid hårtvätten!

Det blev en ganska rejäl förändring idag. Håret var i gott skick, men jag har fått den berömda mammaflinten och är alldeles tunnhårig framtill, så det såg helt knasigt ut när jag hade det uppsatt. Lika bra att klippa av det!

Såhär såg det ut före, förutom att det hade vuxit lite till över sommaren.

Hos frissan. Där blev det lugg och en busig page. 

Jag testar en mesig variant av nape cut, mest för att känna efter om det är något för mig.

Frippan.

Piggelin kom upp till frissan för att hon var ledsen och ville ha mat. Hon tog ju flaskan jättebra före sommaren, men det är som att hon har glömt bort hur man gör och blir bara förbannad. Vi ska testa ett par olika dinappar, så får vi se om hon tycker att det är bättre. Det vore onekligen skönt för mig. Piggelin kände i alla fall igen mig. 

Anledningen till lugg.

På landet igen. I sjalen.

Väl hemma fick jag för mig att även köra i en såndär färgbomb, så jag tog med den ut till Blåbärsstället. Den sitter bara i några tvättar och jag tycker att det är kul att busa till det lite då och då. 

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1