Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Nästa storlek 

Så växlar vi upp i storlek igen – vi går loss på 68! Idag har jag således rensat ur Piggelinarens byrå på kläder i storlek 62 och lagt in de i storlek 68. Det är några kläder i 62 som hon kan använda ett par gånger till, så de får ligga kvar så länge de passar.

Jag måste säga att jag är väldigt glad över att jag köpt så mycket kläder som jag har gjort, för det hade varit ett evigt tvättande annars med tanke på allt kräk (som förvisso blivit väldigt mycket bättre sedan vi började med refluxmedicinen). Nu är det även väldigt mycket dregel, så det blir många klädbyten även av den anledningen.

En tand börjar förresten redan bryta sig fram. Än så länge är det bara en liten prick i ena kanten. Det tillsammans med tremånadersfasen förklarar en hel del gnällighet den senaste tiden.

Idag testar vi en snabbvariant av sjal, en baby k’tan. Det går väldigt fort att sätta på den, men den ger inte riktigt samma avlastning för ryggen som en riktig sjal. Piggelinaren verkar dock trivas lika bra i den här. Hon sov i två timmar – godkänt alltså.

När Piggelin hade vaknat, gick vi ut på promenad för att hämta Bellsklingen på doggis. En glad och utvilad tjej tuggade bok.

Himla sköj, sörrö!

Inför nästa sovstund.

Att bli lagd på mage direkt efter att man vaknat och fått potta var inte poppis.

Men det löste sig med lite mat.

Jag sitter nu och jobbar med bilder. Piggelinaren sover bredvid.

Hero jobbar natt inatt, men i morgon kväll när han kommer hem åker vi ut till Blåbärsstället igen. Blir najs.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1