Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Med doft av sol

Hero och jag inventerade trädgården idag. Det finns ganska mycket vi vill göra. Jag skulle vilja ta ett helhetsgrepp och få till det riktigt bra, once and for all. Men det är ju varken gratis eller gjort av sig självt, så det tål att tänkas på. Tänkte gjorde jag i den ena av de här stolarna. Somnade.
image
När jag kom in, kände jag hur huden doftar av sol och jag kan inte låta bli att sniffa på händerna. Älskar den doften! Vet ni vad jag menar?

Trädgårdsfynd i ena hörnet, blåsippor. Guldskatt, om ni frågar mig.
image

Hero har även pysslat om våra äppelträd som vi planterade i fjol. Nytt stängsel som skydd mot rådjuren och mer jord. De verkar trivas bra än så länge.
image

I gräsmattan trängs lite allt möjligt. Minst av allt är nog gräs, skulle jag gissa. 😉 Men det gör mig inget.
image

Stockrosorna vi satte i fjol verkar ha klarat vintern och nu hoppas vi att de ska trivas där vi satt dem. Det ska bli spännande att se vilka färger det blir!
image

Hero har även bytt lås till postlådan, eftersom de förra ägarna bara hade en nyckel.
image

Så till en både rolig och sorglig historia. Sparvarna som har byggt bo på vår vind. Vi är inte helt förtjusta i att ha dem där, men visst är det härligt att se en gul påskfjäder i boet?!
image

Litet sting i hjärtat när man ser resterna av ett litet ägg på trallen nedanför boet, gissningsvis har det ramlat ur på något sätt.
image

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1