Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Lydnadsträning

Plats: Borgen.
Väder: Det har varit en fin dag idag.
Humör: Bra.
Tankar: Det löser sig.
Gjort: Lämnat Bella på doggis, jobbat, hämtat Bella på doggis, varit hemma och vänt, gått bort till brukshundklubben, tränat lydnad, gått hem.
Gör: Förbereder för sängen.
Planerar att göra: Sova.
Outfit: …
Bra: Bellsan gillar köttbullar!!

Bellsan har varit alldeles nojjig i ett par dagar. Hon har följt efter varje steg som jag har tagit. Igår somnade hon på min arm. Och med en tass försiktigt i Heros ansikte.

image

image

I morse låg hon nere vid fotändan när vi vaknade, men när vi hade kallat henne till oss, somnade hon ganska snart med nosen i mitt öra (typ). Myspys!
image

Såhär såg det ut när vi lämnade henne på dagis i morse. Bästisen, Boxer-Bella, sitter tyvärr i löprummet fortfarande, men Bellsan ser ut att trivas med de andra hundarna också. Jag pratade med Katta & Pia vilka enorma framsteg hon har gjort på bara de här två månaderna som hon har varit hos oss. Ojojoj!
image

Ikväll var Bella och jag på lydnadskurs, eftersom Hero jobbar natt. Det gick visst lite trögt för Hero att få kontakt med henne förra gången, men den här gången hade vi fixat riktigt god belöning (köttbullar på svenskt kött) så det gick hur bra som helst. Det gäller att ha det godaste goda godiset när man är på bruks, för där finns så många andra saker som lockar (dofter, hundar, människor osv). Bellan är riktigt duktig på sitt, stanna kvar, inkallning osv – bäst i klassen skulle jag vilja påstå!
image

Nu väntar sängen och i morgon blir en speciell dag.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1