Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Köpenhamn

Kortvarianten. Jag är dödstrött och måste sova.

Bellis och jag mös själva i söndags, för Hero jobbade dygn. Hon var fortsatt dålig i magen och det var inga större förbättringar, så vi bestämde oss för att vi skulle ringa veterinären direkt i när de öppnade igår.
2015-03-15 21.48.45

Måndag. Trött, efter att ha varit uppe med Bella tre gånger under natten. Det här väntade i mitt postfack på jobbet och gjorde mig väldigt, väldigt glad. Från en ingenjörskollega.
2015-03-16 09.41.08

Vi ringde veterinären direkt igår morse, eftersom Bellis inte hade blivit bättre i magen. Hon fick vara med Hero ute på Blåbärsstället under dagen och vi fick en tid hos veterinären fram mot kvällen. Jag mötte Hero och Bellis där direkt efter jobbet. Veterinären undersökte Bellis och konstaterade det vi börjat bli oroliga för, att hon började bli uttorkad. De satte därför en “vätskepuckel” under skinnet på henne i nacken, för att hjälpa till med vätskebalansen. Bellis fick även mediciner med sig och tid inbokad för uppföljning idag.
2015-03-16 18.14.092015-03-16 18.57.00

När Bella och Hero kom till veterinären idag, blev Bella så glad att hon inte kunde kontrollera sin ringmuskel. Olyckan var ett faktum, men på sätt och vis var det det bästa som kunde hända där och då. Veterinären kunde nämligen konstatera att Bellas avföring inte såg bra ut (för mycket blod), så de beslutade sig för att behålla henne över dagen och sätta henne på dropp och antibiotika. Hero hämtade henne fram mot kvällen och de bestämde att hon ska tillbaks på kontroll igen i morgon. Själv är jag i Köpenhamn på utbildning i dagarna tre och det är jobbigt att oroa sig på avstånd.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1