Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Jätteviktig – att må bra efter en ätstörning

Igår var jag på bokrelease för Jätteviktig – att må bra efter en ätstörning, som min fina vän Terese Alvén har skrivit. Det är en fristående uppföljare till hennes självbiografiska debutbok Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild.
image
image
image

Jag är så stolt och glad över Terese – att hon är den hon är och att hon är min vän. Jag är också stolt och glad över att ha fått äran att ta omslagsbilderna till båda dessa viktiga böcker. Det är mycket hedrande.

Jag började läsa boken på väg hem på bussen. Och jag tycker så mycket om Tessans sätt att skriva. Hon har ett behagligt lugn och en trygghet i sitt sätt att skriva. Det känns fint och ärligt att läsa och jag blir varm i hjärtat. Det känns att hon har hittat hem till sig själv och det gör mig väldigt, väldigt glad. Jag är övertygad om att det här är en Jätteviktig bok som kommer att hjälpa många.

  • Max - 24 januari, 2016 - 21:41

    Hej!
    Såg ditt inlägg om laserbehandling du gjorde för ett par år sen, hur tycker du resultatet stått sig?

    mvh,
    Maxida GustavssonReplyCancel

    • Felicitas - 27 januari, 2016 - 14:38

      Hej!
      Jag tycker att resultatet har stått sig väldigt bra, även om jag behöver göra fler behandlingar för att helt få bort hårväxten (jag har bara gjort tre/fyra på bikinilinjen och två på benen). Det syns särskilt tydligt på benen – jag har en tatuering på ena ankeln (och där kan/får man inte lasra) och den är mycket hårigare än de behandlade områdena. 🙂

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1