Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Inte så illa ändå

Vi bestämde tidigare i veckan att vi skulle köra ut till Blåbärsstället även i helgen. Tiden springer ju som bekant fort iväg och snart nog är det sommar. Innan dess vill vi ha rivit ut mulltoan och påbörjat jobbet med avloppet. Tillståndet kom med posten igår – hurra! Så, till Blåbärsstället it was. Jag trivs verkligen här ute och nu börjar vi komma mer och mer till ro. Vi gör det till vårt.

Den fina krukan vi fick förra helgen gör sig riktigt fin på trappen, man blir glad när man ser den! image
Så. Till det vi hade som mission för helgen. Riva ut den platsbyggda mulltoan…
image
Vi bävade inför att bokstavligt talat skyffla bajs, men vi blev till vår stora lättnad glatt överraskade. Det var inte alls så farligt som vi hade fasat! Nästan allt hade blivit till mull och det luktade inte ens nämnvärt.

Eftersom det gick så bra ute (och vi fick en bra bild av hur det såg ut), gav vi oss på att riva även den uppbyggda innedelen. Även det gick fint och Hero fick med en del möda även bort rören.
image
Nästa steg blir att bygga igen bjälklaget och att dra ut avloppsrör. För att vi ska kunna vara här innan avloppet blir klart, har vi köpt en portabel minitoa som man har på småbåtar och i husvagnar. Funkar fint tills vidare!
image
Jag känner mig så himla lättad över detta. Vi trodde att det skulle bli betydligt besvärligare, men det har gått väldigt bra. Nu ska vi klura ut hur vi bäst gör om toaletten så att vi även får plats med en liten duschkabin och en minitvättmaskin. När allt är klart har vi höjt levnadsstandarden ganska många pinnhål!!

I övrigt är det inte så mycket att säga om veckan som har gått. Jobb, jobb, jobb, fotojobb, fotojobb, fotojobb. Och bästa kollegan som tråkigt nog slutar (blivit uppraggad av en av våra kunder). Jag kommer att sakna henom!!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1