Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Hyr Blåbärsstället! 

Idag har jag och Piggelin dels varit på banken för att prata sparande till henne, dels varit ute på Blåbärsstället för att välkomna våra första hyresgäster där och visa dem stugan. De ska bo där över helgen. Nu går det att hyra Blåbärsstället via AirBnB!

Piggelinaren diggar att stå, och kan stå rakt upp och ner och skratta för att det är så kul. Hon har dock inte riktigt knäckt koden för hur hon ska ställa sig upp på egen hand (tex mot en möbel). Hon tar i stället tag i mina händer och dra sig upp med hjälp av dem. Men det går klart mycket lättare med halkskydd under fötterna än utan.

Eftermiddagen blev kinkigare och kinkigare, eftersom Piggelin var trött efter alldeles för lite sömn igår. Bilresan hem från Blåbärsstället var jobbig för oss båda och jag stannade tre gånger på vägen för att försöka göra situationen bättre. Blä. Väl hemma var hon superstrulig och när hon väl fick komma i säng slocknade hon på bokstavligt talat en minut efter att vi hade ammat klart, en dryg timme före hon brukar natta. Jag tackar min lyckliga stjärna för att det gick så smidigt trots att hon var så trött. Pluttfis. Det var dock lite trist för Hero som inte fick träffa henne alls på kvällen, eftersom hon sov när han kom hem från jobbet. 

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1