Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Hemmakontoret

Idag har jag jobbat hemifrån. Det tar mig ganska precis 75 minuter dörr till dörr till jobbet (förutsatt att jag tajmar bussen eller åker under pendlingstider), så jag sparar 2,5 timme på att jobba hemifrån en dag. Det är ganska mycket värdefull tid att spara, när jag ändå inte har några möten eller annat som kräver att jag är på plats på kontoret. Dessutom får jag världens bästa lunch- och fikasällskap och kan lyssna på hur de härjar i trädgården eller på nedervåningen medan jag sitter och jobbar på ovanvåningen. I morgon har jag en lång jobbdag framför mig, med en dagstur till Köpenhamn.

Hero och töserna hissade vimpeln idag. Och busade i det fina vädret.

Jag älskarälskarälskar att vi har flaggstång! Det är jag uppväxt med och har alltid velat ha till mitt drömhus. 🙂

Att lyssna till bus och skratt och kika ut på sina fantastiska stjärnor ger värme i hela kroppen.

Bellan njuter också av solen. Det kommer att bli vaaaaaaaaaaaarmt på baksidan om somrarna och den däringa poolen känns helrätt att satsa på. Men den står inte klar förrän tidigast nästa sommar. Och sedan ska det byggas altan efter poolprojektet. Så det dröjer alltså innan vi har allt klart, men att bara ha tagit beslutet och sätta igång känns bra! 🙂

Busungen vid lunch. Plättar och mixad jordgubb (i stället för sylt). Älskade, lilla toka!

Vi testar oss fram med dagsvilan. Idag blev det bara ett sovtåg.

Knasbollsbellan lapar sol.

I morgon åker jag som sagt till Köpenhamn över dagen. Gristidigt. Ugh.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1