Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Hemma igen

Det känns SÅ frustrerande att inte kunna checka av det på listan helt och hållet, men nu är vi nästan klara med vardagsrummet på Blåbärsstället. Småpill kvar. Blä! Den påbörjade stugknuten har fått två lager färg (grund och täck), men skulle behöva ett tredje. Nedsågde träd är kapade. Stugan är tömd på ytterligare grejer som vi är rädda om och vi har diskat om allt porslin, skålar etc som får vara kvar. HUR äckliga är folk egentligen???

Jag längtar tills vi kan återställa vardagsrummet och göra det mysigt. Men för nu får det vara som det är.

La famiglia. På förkylningsfronten är läget betydligt bättre och ingen av barnen har feber. Skönt. Nu hoppas vi att det inte vänder och blir sämre igen.

Det är en fröjd att kunna använda den här vackra sjalen igen. Älskar den! Jag kan bära i flera timmar utan problem, vilket har underlättat med sjuka barn. Och Pigallen tycker inte heller att den är så tokig. 😉

Nu är vi hemma igen. I morgon ska Pigallen vaccineras och vi ska fortsätta stöket här hemma. Färgen i vardagsrummet har torkat ordentligt och där ska vi inte ge oss på att måla mer just nu, så det är klart för iordningställande. TVn ska upp på väggen och den tillfälliga TV-bänken ska vi göra oss av med. Sedan kan det checkas av på listan. Skönt!!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1