Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Helgen

Det har varit en riktigt fin helg. Varmt, soligt och skönt. Det här behövdes verkligen!

I fredags jobbade Hero natt, så Bellan och jag var ensamma hemma.
image

image

Igår åkte vi ut till Blåbärsstället, efter att ha ätit frukost och tagit det lugnt hemma på fm. Empan och M kom ut och gjorde oss sällskap. Fika i solen. Årets första riktiga bad i Östersjön, medan Bellan hoppade som en tok från klipporna. Större delen av räcket för den här etappen kom på plats. Bellan hjälpte till.
image

image

image

image

image
Vi grillade gott och satt ute tills solen dalade. En fin kväll. Sedan flyttade vi in i soffan och spelade lite kort innan det blev dags att köra hemåt.

Hero jobbar dygn idag, så Bellan och jag åkte ut till Blåbärsstället på tu kvinna hand. Vi gottade oss i solen, tog det lugnt och gick ner till klipporna.
image

image

image

image

Tillbaka vid Blåbärsstället tog vi det lugnt i hammocken. Bella var lite rädd för den förra året, men nu hoppar hon upp självmant. Utveckling!
image

Såhär ser vardagsrummet ut just nu. Det ska ju målas osv, men jag tycker att det börjar bli fason på det. Riktigt mysigt!
image

Vi var hemma vid sju och busade lite i solen. Åt en god middag på rester. Datoriserat. Och snart redo för en jobbvecka.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1