Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Helgen

I fredags passade Herofarmorn Bellan medan Hero och jag käkade pizza och gick på bio med Herosystern & sambo. Trevlicht.

I lördags jobbade Hero dygn. Inte lika trevlicht, men Bellan och jag gjorde det bästa av läget. Gick på promenad. “Hittade” ett godisträd. Bella tog ett oplanerat dopp i gyttjan i sjön i närheten, då hon missbedömde kopplets längd när hon skulle ta en genväg (hon stannades mitt i ett skutt, som råkade vara över en liten “vik”). Kallt, tyckte Bellan. Stinky, tyckte jag. Väl hemma blev det en gemensam dusch för mig och Bellan. Bättre.

Godisträd!
image

Blåsippor.
image

Nybadad och stinkande, från tass till nos.
image

Nyduschad.
image

Soffmys.
image

Sedan ett par veckor har jag lärt Bellan “sitt fint”. Bra träning för ryggen och hon börjar bli riktigt duktig på att hitta balansen!
image

I söndags, när Hero hade kommit hem från jobbet, åkte vi ut till Blåbärsstället. Jag röjde och fixade inne, medan Hero fortsatte ute. Heromormormorfar kom ut på fika, vilket var mycket uppskattat och trevligt.

Idag har jag delvis jobbat hemifrån, telefonmöten, dels varit på möte i stan. Fördelen med eftermiddagsmöte i stan är att det inte är lönt att åka tillbaka ut till kontoret när man är klar, så då kommer jag hem lite tidigare.

Bellis blev glad när jag hämtade tidigt på doggis!
image

Hero har varit ledig idag och fortsatt ute på Blåbärsstället. Jag gav mig själv och Bellis lite njutning i solen i trädgården. Dels bus, dels läsning på en stol.

Ikväll i soffan.
image

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1