Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Håhå!

Plats: Tunnelbanan.
Väder: Mulet och ca 22 grader.
Humör: Bra, men trött.
Tankar: Där fick jag, haha!
Gjort: Varit på MR, röntgen och ultraljud av min höftböjare.
Gör: Tar mig till jobbet.
Planerar att göra: Jobba, sedan hem. Får se vad kvällen har att erbjuda – gräsklippning kanske?!
Outfit: Svart långkjol, vit topp.
Bra: Känslan av att vara på gång!

Håhå, där fick jag! Träningsvärk. 🙂 Det känns i hela överkroppen, typ.

Det blev även lite löpning igår. Eftersom jag skulle på MR, röntgen och ultraljud av min trilskande höftböjare idag, ville jag trigga igång det onda. Därför blev det några löp- & gångvarv på IPs löparbana igår kväll, efter att ha redigerat ett par timmar. Det räckte med 2,4 km, så var målet (att få ont) uppnått, på gott(?) och ont. Jag är hur som helst glad att jag tog mig i kragen och kom ut. Det har varit lite si och så med motivationen de senaste åren. Jag ska försöka bryta det! Det kan kännas lite klyschigt, men något som faktiskt ÄR motiverande, är nya träningskläder. Jag älskar mitt nya linne som jag köpte i NYC nu senast. Det åkte på till kvällens pass.
image

I övrigt gjorde jag inte mycket mer än att redigera klart ett bröllop till igår. Skönt. Hero jobbade ju ändå. Nu är det bara det där kvar som vi var gäster på i maj, sedan har jag ett par veckors paus och möjlighet att ta hand om våra egna bilder, innan det är dags för nästa bröllop.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1