Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Galna tider

Plats: Hemma, framför datorn med TVn på i bakgrunden.
Väder: Det har varit lite till och från idag – lätt regn under förmiddagen, sedan molnigt och mot kvällen sol. Det har varit varmt hela dagen, lite kvavt nästan.
Humör: Bra.
Tankar: Belle, Belle, Belle.
Gjort: Tagit sovmorgon, drällt omkring hemma, varit ute på promenad, handjagat gräset, slötittat lite på TV, tvättat en maskin tvätt.
Gör: Inte mycket alls.
Planerar att göra: Vet inte riktigt – kanske ta en kvällspromenad, eller kanske bara landa i soffan.
Outfit: Shorts & linne.
Bra: Jag

Det är galna tider. Inget är klart, på något sätt, men i morgon ska vi träffa en omplaceringshund, Belle. På måndag ska vi träffa en tjej från Hundar Utan Hem, då hon ska avgöra ifall vi är lämpliga som adoptivfamilj. Om hon tycker att vi är det och om det känns rätt och bra med Belle i morgon, så kan det bli så att vi adopterar Belle. I så fall blir det en del praktiska utmaningar att lösa, framför allt tills när semestern är slut i mitten av augusti, men allt går bara en vill tillräckligt mycket.

Igår vaknade jag med någon slags böld i ena armhålan. Ömt, svullet, rött och ont. Kort och gott: aj. Det har blivit sämre idag och när jag ringde sjukvårdsupplysningen, så tyckte de att jag skulle få det tittat på. Det får bli på närakuten i morgon. 😛

Idag är jag ensam hemma, för Hero jobbar dygn. Jag har känt mig rastlös och inte riktigt fått ro till någonting. Herofarmorn ringde och frågade om jag ville hänga med på promenad, så så blev det. När vi gick genom skogen var det mängder av små grodor/paddor (hur ser en egentligen skillnad när de är så små?) som skuttade över stigen. Livsfarligt för de små, söta rackarna. Det var varmt och vi gick i drygt en timme. Skönt.
image

Det regnade under förmiddagen och har varit halvmulet resten av dagen. Framåt kvällen hemma sprack det upp ordentligt och jag tog den här bilden med mobilen. Läckert, tycker jag.
image

Jag drog en vända över gräset med handjagaren igen. Och kunde innan jag var klar konstatera att jag är gjord av socker (smälter i regn) – fick nya blåsor i handen. Vekling! Men belöningen efteråt kompenserade lite blåsor. Solvarma smultron från trädgården – mums!!
image

I morgon ska vi hämta en bättre begagnad, grå tygsoffa som vi får. Tänkt till Blåbärsstället. Den går ju inte riktigt ihop med den andra soffan stilmässigt, men det blir kanon tills vidare!soffa

  • Ulrika - 19 juli, 2014 - 21:55

    Vilken söt liten hundtjej! Håller tummarna för att allt känns rätt.ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1