Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Förslaget från trädgårdsarkitekten

Vi hade Kristina, trädgårdsarkitekten, här i förmiddags. Det var SÅ himla kul att se hennes tankar och vi är SÅ nöjda med den input hon har givit oss. Vi kommer att göra en del modifieringar och det blir inte exakt som på ritningen, men något åt det här hållet ska vi sikta på! Det känns toppen att ha en övergripande plan och inte bara göra lite på måfå. Sedan ska det ju “bara” göras också, men vi får väl se det som ett tioårsprojekt. Vi behöver upprätta en projektplan! 😉

Pigallen, som vanligtvis bara sover i 30-50 minuter i stöten, tog en längre sovstund nästan hela besöket. Perfekt timing!

Den fina kaninen har Pigall fått av sin morbror.

Piggelin höll sig också väldigt lugn hela den första timmen, men sedan började hon bli lite väl rastlös och ville leka. Fullt förståeligt. När Kristina hade åkt blev det lunch och sedan bums i säng. Vi blev tvungna att väcka Piggelin för att hon inte skulle sova för sent. Mysfisen.

Tidigare har Piggelin studsat upp, glad som en lärka, även efter dagvilan. Men de senaste månaderna har hon varit på lite sämre humör ett tag efter att hon vaknat på eftermiddagen.

Jag och mina små stjärnor medan Hero spikade garderober.

Middag. Hepp.

Efter middagen fortsatte Hero montera garderober medan jag underhöll barnen. Eller de mig, kanske. Bilden är väldigt missvisande. Piggelin tyckte att det var roligt att göra kullerbyttor och sysslade mest med det. Men något klosstorn blev det också!

Pigallen sov jättedåligt inatt. För varm, skulle jag tro. Svårt, det där med sovpåse! Inatt testar vi en annan variant, med kort pyjamas. Förhoppningsvis ska det funka bättre så.

Snart är garderoberna på plats. Längty, längty.

Jag ser fram emot att rensa ut kläder som jag inte använder innan jag lägger in dem i garderoberna.

Nu är det dags att göra rehab och sedan natta!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1