Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Familjen samlad igen

Så var familjen återförenad igen – Bellan och Hero kom ner till Skåne idag vid elva-snåret.

Piggelinaren och jag sov länge efter ännu en vaken natt. Vi har försökt ta bort Miniformen under ett par veckors tid, för jag vill inte peppra henne med en massa läkemedel om det inte behövs. Det har dock bara blivit sämre och sämre och mer och mer tårar (framför allt kvällar och nätter), så jag inser att vi måste gå tillbaka till den igen. Men det var åtminstone värt att testa utan.

Idag har vi hälsat på Vargarna. Både Vargen och Piggelinaren tycker att sin respektive kusin är spännande och intressant. Piggelin ler, eller rent av skrattar, så fort hon ser Vargen och verkligen följer honom med blicken. Mysigt att se!

Jag har fått visa hur jag kunde få en fyra i ämnet bild i grundskolan (hehe, ganska ofattbart, eller hur?!), då jag och Vargen målade.

Piggelin var slut när vi åkte hem, men hon vaknade likväl i bilen efter 35 minuter.

Nu på kvällen har hon varit väldigt ledsen och till slut fick jag söva henne i sjalen. Nu står jag och gungar på höfterna i väntan på att hon ska somna lite hårdare, så att hon förhoppningsvis inte vaknar när vi lägger över henne i sängen. Lillskrutt. Inte lätt att ha ont i magen.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1