Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

En lugn dag 

Piggelin sov bättre inatt, tack och lov. Hon vaknade några gånger, men somnade om bara genom att få nappen och vi ammade bara en gång på småtimmarna. 

Idag fick vi besök av den här skönheten. Sorgmantel, fick jag lära mig.

Vi har haft en lugn dag idag. Jag tog Bellan och Piggelin på promenad ner till vattnet. Piggelin somnade på vägen dit och Bellan fick bada. Piggelin har haft två långa sovpass – ett på 2,5 timme och ett på 1,5. Men hon behövde ta igen det efter gårdagen.

Piggelins öra mot min arm under amningen. Jag funderar på att göra den som en tatuering.

Potting.

Bellan och jag mös medan Piggelin sov i vagnen och Hero var iväg.

Bellsklingen får inte vara i loungegruppen för Hero. Det får hon för mig. 😉

Piggelin är som jag berättat svårsövd om kvällarna. Och hon har blivit mer mammig – sträcker ut armarna efter mig när hon är ledsen hos Hero och får panik om hon inte får komma till mig. Lilla skruttan. Jag vet att det bara är en fas och det kommer säkerligen att växla över tiden, men mitt hjärta går lite sönder för Heros skull. 

Ikväll tog det en timme att somna. Men nu sover hon gott i alla fall. Jag hoppas på en lugn natt. 

Förra veckan lyckades jag förresten med bedriften att hälla ett glas vatten över datorn. Jag har inte vågat starta den sedan dess. 

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1