Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Elavbrott och stunttrick 

Det går fort nu. Alldeles för fort. Som jag tidigare nämnt hänger Piggelins självbevarelsedrift inte riktigt med i den motoriska utvecklingen och hon är mer vild än tam. Idag efter att jag hade kommit hem från jobbet blev det en djupdykning från soffan, trots att “vi sitter ner i soffan“. En volt över armstödet i full fart, rakt ner med huvudet före i golvet, sedan en slags kullerbytta över på rygg. Jag behöver nog inte nämna att både jag och Piggelin blev jävligt rädda. Och ledsna. Jag hoppas att hon väntar ett tag nu med att öva på stunttrick, men det är nog mest ett önsketänkande.

Igår hade vi Herosysterfamiljen på en enkel spontanmiddag. Grannen kom över med sin grävmaskin för att hjälpa oss gräva bort två stubbar och vips gick alla tre huvudsäkringarna. Elkabeln till gäststugan låg visst inte där den förra ägaren har sagt att den skulle ligga. Och elen var heller inte kopplad på det sätt han har sagt att den skulle vara. Det blev lite kalabalik där ett tag, men det löste sig till sist. Och nu behöver vi åtminstone inte fundera på att koppla bort elen till gäststugan när vi ska flytta den inför poolbygget. Det finns inget ont som inte för något gott med sig, sägs det. 😉

Mitt i hela kalabaliken med den avgrävda kabeln kom Mr Jönsson, för att tillbringa natten och sedan förmiddagen med Hero och tjejerna.

Nu har Piggelinaren somnat och vi ser en dålig film och snaskar godis i soffan.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1