Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Efter igen

Plats: Lunchrummet på jobbet.
Väder: Soligt!
Humör: Bra.
Tankar: Det ska nog gå bra det här!
Gjort: Lämnat Bella på dagis, jobbat. .
Gör: Äter lunch.
Planerar att göra: Jobba vidare, sedan hämta Bella, sedan jobba med foto.
Outfit: Svarta byxor + beige spetslinne + lila blus.
Bra: Sol!

Ojojoj, nu ligger jag efter igen! Det går i ett. Helgen har varit bra. Trevlig middag hos Erik & Lina i fredags. Bella tyckte att det var spännande med alla dofter i stan.
image
image

Bella blev passad hos våra goa grannar i lördags, medan vi fotograferade ett härligt bröllop. Vi kom för att hämta henne vid åtta och allt hade gått toppen. Bellsan gillar grannarna och de störtgillar henne. Bra kombo, måste jag säga!! Vi blev inbjudna på ett glas vin, vilket vi tackade ja till, och satt och pratade i någon timme innan vi gick hem. Annie & Perre är toppen!

Jag gjorde min andra fiskbensfläta någonsin, för att vara lite fin på bröllopet vi fotograferade. Här har den varit med om en hel dags äventyr. Nöjd!
image

Söndag. Mysmorgon.
image
image

Bus. Bella gillar att ligga och trycka under soffbordet. Hon är snabb som en vessla när hon kryper in och ut.
image
image

I söndags var det redigering för min del. Det blir en hel del av den varan den här hösten, då vi har många bröllop sent i år. Mitt på dagen åkte jag in till stan för att se hur en väldigt respekterad kollega arbetar. Det var intressant och jag fick med mig ett par användbara tips. Men det var framförallt roligt att träffa så många andra bröllopsfotografer!

Väl hemma blev det mer redigering, efter mys med mina hjärtan. Bella hade rastat Hero och Adde som hade kommit förbi. De avverkade 5 km och en stund i utegymmet. Bellsan älskar att springa. Jag är sugen på att ge mig ut med henne, men jag är lite rädd för att hon inte kommer att tycka att det är lika roligt att springa med mig, för det går inte lika fort som när Hero springer. 😉 Men å andra sidan kan hon vara ett bra driv också.

Läggdags och jag vill hävda att vi har världens sötaste vovve.
image

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1