Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Det närmar sig

Piggelin vaknade 04:45 och vred sig av och an. Kunde inte komma till ro. Efter en halvtimme tog jag upp henne i famnen i ett försök att åtminstone hon och Hero skulle få lite mer sömn och lutade mig mot sänggaveln, sittande som en ostbåge. Hon somnade till slut, men sov oroligt. Heros wake up-light slår på ljuset 05:30, så innan han hade stigit upp vid 6 var det inte lönt att försöka lägga mig ifrån henne igen och det var stört omöjligt att sova för egen del eftersom jag satt så obekvämt. Vid 6 lade jag mig ifrån henne och sen sov hon ytterligare en timme. Det gjorde inte jag. 😛

Jag börjar närma mig ett helt okej pannkaksrecept nu, på amrikääänska pannkakor. Det är en mix av två olika recept. Dock stötte jag på patrull när jag skulle vända på dem i morse. Stekspaden gick av?!

Piggelinaren imponerar mig med sin ständiga drivkraft. Nu behöver hon knappt dra sig upp längre, utan behöver mest stöd för balansens skull. Här har hon ställt sig upp mot mitt ben och sedan tagit sig vidare till skåpen.

Klossarna får INTE ligga ovanpå varandra – då MÅSTE det rivas.

Det är en utmaning att hinna bygga något med klossarna innan Piggelin hinner riva ner det. Jag försöker att vara kreativ i smyg. 😉

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1