Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Det blir en sömnlös natt 

Ojojoj, vilken spänning. Det blir en sömnlös natt, skulle jag kunna tro. Budgivningen gick snabbt uppåt under tidig förmiddag med tre budgivare, för att sedan stanna av över hela dagen. Mäklaren meddelade vid 17 att det hade stannat och frågade hur vi ville göra – kontrakt ikväll eller inte? Vi avvaktade lite med att lämna besked och funderade. Det var ett okej pris, men inte superstrålande (ganska precis vad det blivit värderat till) och mäklaren hade trots allt inte fått tag i alla. Men vi kom fram till att vi inte skulle vara giriga och att vi kunde skriva kontrakt under kvällen (med resonemanget att är man verkligen intresserad så gör man sig tillgänglig). Mäklaren skulle dock försöka få tag i de sista. Och en fjärde budgivare kastade sig in i budgivningen en dryg halvtimme senare – så var det igång igen! Kvällen har varit grymt spännande. Vid 22 meddelade mäklaren att “fyran” hade stannat och att “trean” kan skriva kontrakt i morgon. Så så blir det!

Vi skriver kontrakt i morgon kl 8.30 om inget oförutsett inträffar och det har gått bättre än vad vi hade vågat hoppas på. Skönt kvitto på att allt vårt slit lönar sig – vi hoppade och dansade i vardagsrummet igår kväll!

I övrigt har Piggelin och jag haft en bra dag. En bild från förmiddagsluren.

Hero fyller år idag och man skulle kunna säga att han har fått världens bästa present. Och så en kladdkaka. 😉

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1