Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

De första tänderna 

Jag var inte ute och cyklade ändå. Nu har Piggelins båda framtänder brutit igenom gommen. Lillskrutt. Hon besväras ganska mycket av dem i omgångar, så jag hoppas att det ska vara fort överstökat.

Vi har hållit oss inne hela dagen. Jag är trött och sliten efter natten. Den första halvan gick ju bra, men sedan avtog verkan från paracetamolen framåt småtimmarna och mitt dumma nöt hade inte haft vett att lägga mig i tid. Jag gick och vaggade på en gråtande Piggelin i 40 minuter 03:40-04:20 och sedan klev hon upp klockan sex. Pust.

Fastän hon är besvärad av tänderna, har vi ändå haft en bra dag. Avledning, avledning, avledning, för jag vill helst inte behöva ge smärtstillande om det går att undvika. Hon har fått nu till natten igen, men inget under dagen.

Fina, fina spegelbild.

Piggelin tar sig turer och gör egna upptäcktsfärder.

Jag testade att göra en annan variant av pannkakor i morse, med mandelmjöl. Helt okej, tyckte både jag och Piggelin! Den här bilden är dock från eftermiddagen då hon fick pannkaksrester till mellis. Med kokta hallon. Men det var lite för surt, tydligen! 😉

Och så en smickrande bild från sista tillfället på babysimmet förra veckan. 😉

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1