Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Dansa, pausa!

Plats: Bussen mot stan.
Väder: Soligt!
Humör: Bra.
Tankar: Det ska nog gå bra det här!
Gjort: Lämnat Bella på dagis (nästan hela vägen fram…).
Gör: Åker buss.
Planerar att göra: Jobba, sedan hämta Bella, sedan jobba med foto.
Outfit: Svartvitrandig klänning från Calvin Klein + rödkoralliga gympaskor på fötterna.
Bra: Sol!

Nu är smekmånaden med Bella över och det är dags att börja ställa lite högre krav. Som att sitta lugnt och fint innanför grinden, innan man springer in till polarna på dagis. Som att gå fint i koppel, utan att dra så att man knappt får luft. Alla vägar bär till Rom och det finns många metoder, men för enkelhetens skull kör vi på samma metod för koppelträning som på dagis. När kopplet är sträckt stannar vi och börjar inte gå igen förrän kopplet är slackt. Hon får extra beröm (och ibland godis) om hon vänder sig bak och tar kontakt. Igår tog det dubbelt så lång tid som normalt att gå de två kilometrarna från dagis och hem. Men jag tyckte ändå att det gick väldigt, väldigt bra. Hon fattar vad det är hon förväntas göra (och inte göra), även om hon råkar glömma ganska ofta. Jag är helt övertygad om att det här kommer att gå bra och att hon kommer att gå fint i koppel. På ganska kort tid.

När vi kom hem tränade vi även lite annat och vi fick upp energinivån, vilket har varit lite svårt i samband med träning tidigare. Jag är supernöjd så långt, det känns kanon!!

En dusch senare (inte kul, tycker Bella, men hon hatar det i alla fall inte längre utan gillar läget) och sedan var det bus. Jag redigerade lite efter middagen och kom en bra bit.

Läggdags och Hero var hemma. Alla samlade, då sover vi gott.
image

Dagens mest hjärtvärmande var en bild från syrran. Jag hade postat ett brev till Vargen med ett litet pärlarmband jag gjort (han har visst tappat det förra han fick från Ung Cancer, men det är inte så konstigt med tanke på hur stort det var) och en polaroidbild på mig, Hero och Bellsan. Älskade lille Vargen!!!
image

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1