Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Bröllopsdagen

Vi fick en riktigt fin och härlig bröllopsdag. Jag hade bokat upp Hero och kvällen före fick han veta vad han behövde packa och förbereda. Jag hade fixat hundvakt åt Bellsan.

På vår treåriga bröllopsdag käkade vi frukost, lämnade Bellan och körde sedan västerut. Hero visste inte vart vi skulle, men ju närmare vi kom desto större aningar fick han. Loka Brunn. Där hade jag bokat spa, trerätters middag och ett av de finare rummen åt oss. Och fotografering med världens bästa Sonia, som bland annat tog de fina bilderna nedan. Vi kom fram till Loka Brunn vid 14, gjorde oss i ordning, gick ner och fikade och mötte upp Sonia. Sedan åkte vi iväg till hennes smultronställen och hade det riktigt mysigt medan vi blev fotograferade. Delvis i regnet.

Jag tycker att alla par och familjer borde fotografera sig “på riktigt” åtminstone vartannat år. Så då får jag försöka leva efter det själv också, även om det är lätt att tiden rusar iväg.

image

image

 

Efter fotograferingen och att vi hade sagt hejdå till Sonia (för den här gången) var det skönt att ha spa att se fram emot – vi var lite frusna! Superhärligt. Och en trerätters middag på det, som sagt. Vi njöt av dagen och kvällen till max.

I onsdags sov vi ut, sedan åt vi god frukostbuffé. Jag blev glatt överraskad av att allt kött, alla charkuterier osv på Loka Brunn är svenskt ursprung. Det är ett stort plus i kanten i min bok!

Vi tutade hemåt vid elva, hämtade upp Bellsan hos hundvakten och åkte hemåt. Tog det ganska soft. Hann klippa gräset innan de fyra granntjejerna tittade över för att hälsa på Bellan. De är 11, 9, 6 och 4 år gamla och jättesöta. Det blir lite intensivt emellanåt, men det gick bra. Grannföräldrarna kom också över till slut (de är superhärliga) och lyckades efter ett tag “slita” med sig sina döttrar hem igen. De frågade om de fick komma igen, vilket de såklart får.

Igår hade vi ett brudpar på frukost, avstämningsmöte och provfotografering under förmiddagen. Det gick fint! Vi hade lämnat Bellan på doggis på morgonen, men hämtade henne tidigt. De två äldsta granntjejerna hade redan hunnit komma över igen, innan Hero hade hämtat henne, så vi satt och pratade lite i väntan. De två yngsta fick inte komma över idag, tydligen, “för de hade inte lyssnat på oss” (gissar att de äldre syskonen hade skvallrat) och de bad snällt om ursäkt till Hero över staketet. 🙂 För Bellas del var det nog lite mer lagom med två än fyra – det är lätt att det blir lite intensivt när det är många härliga viljor på en gång.

Efter att vi hade käkat middag (och jag hade redigerat en del bilder), körde vi ut mot Blåbärsstället. Här är vi nu. Det har varit fint väder idag och vi käkade frukost ute i solen. Etapp ett på altanen är klar och Hero borstar just nu stugan med stålborste, inför att vi ska måla om. Målar om gör vi innan vi sätter igång med nästa etapp. Egentligen borde vi ha målat gaveln innan första etappen också, men nu blir det såhär. Good enough!
image

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1